FaceBookTwitterYouTube
Presa

Colectie Capsula pentru Cosmina Pasarin

Brand-ul romanesc R'Ias Couture prezinta o colectie capsula special creata pentru vedeta autohtona, Cosmina Pasarin. Colectia contine 14 tricouri care pot fi purtate in diferite momente ale zilei si asta pentru ca in functie de felul in care sunt accesorizate hainele se transforma radical...

Sursa fashion.one.ro

0702080414060103

Romania Lifestyle

Lumea are tendinta de a se alinia la diverse trend-uri, dar cu toate astea se vor cauta acum si intotdeauna femeile cu personalitate! Fiecare este speciala in felul ei. Notiunea de „victima a modei“ este des utilizata de stilisti, tocmai pentru a motiva fiecare femeie in a-si contura un stil personal, combinat cu elemente de actualitate. Atunci cand am deschis atelierul de creatie "R`Ias Couture“, ne-am gandit sa acoperim necesitatile mai multor tipuri de femei. Colectia de debut "Enchante" a fost una destul de pretentioasa ┼či si pretioasa, probabil si datorita sursei de inspiratie: a fost o reinterpretare a modei de la inceputul secolului XX - "La belle epoque". "Enchante" a fost colectia prin care am vrut sa demonstram clientilor ca putem lucra "haute couture", apoi a urmat o colectie de inspiratie urbana la preturi mult mai accesibile.

Sursa romanialifestyle.ro

enchantee 4enchantee 3

Lansarea noului single Giulia

"Un Om cu un Pian", s-a bucurat de aprecierea fanilor. Artista a fost felicitata de fanii de pe facebook pentru sound-ul piesei, dar foarte multi au fost placut impresionati de noul look al cantaretei. Pentru promovarea piesei, Giulia a facut o sedinta foto la inaltime, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti, la peste 70 m inaltime. Artista s-a lasat pe mana Andreei Retinschi si a iesit un shooting memorabil. 'Sedinta foto a fost intr-adevar una inedita, asta si din cauza vremii. A fost frig si era si ploaie, dar rezultatul este unul pe masura si sunt multumita de ce a iesit. Ma bucur foarte mult ca am reusit pana la urma sa aducem pianul pana pe heliport!' a declarat Giulia. Pictorial ravasitor de sexy, asa cum a fost deja catalogat, ne-o prezinta pe Giulia intr-o rochie lunga de 6 m din viitoarea colectie R'Ias Couture, iar tinuta a fost accesorizata cu o pereche de botine din piele intoarsa cu aplicatii aurii facute pe comanda.

Sursa unica.ro

Enchante